Първият Йога Арт Фестивал “Пловдив за Младите“ беше много успешен и полезен!

Пловдив за Младите

Първият Йога Арт Фестивал “Пловдив за Младите“ беше много успешен и полезен!

Първият Йога Арт Фестивал “Пловдив за Младите“ беше много успешен и полезен!
Благодарим ви за прекрасните моменти заедно на първият по рода си Йога Арт Фестивал! За нас беше много забавно! Надваме се и за вас също да е било забавно и полезно. Благодарим на Община Пловдив – Plovdiv Municipality за възможността да осъществим този проект. Благодарим на всички родители, които ни се довериха и доведоха децата си. Вярваме, че са се раздвижили и забавлявали добре!
Целият екип на Фестивала – Елица, Никола, Дани, Живка, Люси, Деси, Стоян, Ваня и Павел – дадохме най-доброто от себе си, за да подготвим и проведем мероприятието! Знаете къде да ни намерите ние сме Yoga Art Studio Shanti
 
Благодарности от сърце <3 на всички таланти, които взеха участие в музикалната програма и вдъхновиха своите връстници и всички ни. Това са- DJ Nanera, Аделина и Еси с народно пеене, Дружество на индианската флейта – Диян и Горчо, Дария Танева – народно пеене, Катя Тошева – индийски танци, Михаил Косев – укулеле, Ива Ананиева – оперно пеене, Александра Димитрова – китара, Живка Сербезова – тибетски купи, джем сешън с @Джемче по айляшки, Ерика Адамс – поп концерт.
 
Благодарим и на @Ролери и кънки Академия Пловдив БАЗА за чудесните уроци! И на Лира за анимацията и рисуване на деца!
Вижте в галерия снимките от Фестивала!
Вярваме, че това събитие ще прерастне в ежегоден Фестивал, тъй като младото поколение има нужда от раздвижване, връзка с природата и общуване!
Обичаме Ви! <3
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *