Почетни гости ще открият Фестивала

Пловдив за Младите

Почетни гости ще открият Фестивала

Тази неделя ще имаме почетни гости, за което сме много благодарни и горди!
За официалното откриване на Фестивала в 12:00 ч ще присъстват народните представители г-ца Теодора Халачева и г-н Николай Сираков. Г-ца Халачева е най-младият народен представител и ще бъде пример за младото поколение да обръщат внимание към здравето си и да изразяват своето творчество. Г-н Николай Сираков е член на УС на БФЙ – Българска Федерация по Йога и ще изрази подкрепата на Федерацията за това уникално за града ни Събитие.

Очаква се да присъства и кмета на Район Централен г-н Георги Стаменов, по чиято идея Фестивалът ще се проведе на площадката над Главната алея на парк Бунарджик. Г-н Стаменов постави началото на празниците за деца на Бунарджика със събитието “С деца на тепе”, което беше проведено на 1ви юни.

Фестивалът е насочен към подобряване двигателната култура на деца, тинейджъри, младежи и всички възрасти, и допълнително към насърчаване на творчеството в тях.

Фестивалът ще протече под съпровод на живо на оперно и народно пеене, DJ Nanera, Ерика Адамс, музикални импровизации, тибетски пеещи купи и други. Ще има Йога занимания за деца, тинейджъри и всеки, под формата на игра, танци и групови игри. Ще има и аткрактивният Акро Йога стил, който съчетава в себе си елементи от Акробатика, Йога и Тайландски масаж. След физическите занимания всички участници ще бъдат насърчени да рисуват свободно. Има и съпътстваща програма с уроци по безопасно каране на ролери и кънки, кендама, рисуване с тебешири, игрите на мама и тате – ластик, дама и други.
Вземете своите деца, приятели, родители и заповядайте ЗАЕДНО да поставим началото на този Празник за всички!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *